Judge Sauer Superstar

11 05 2007

Flere eksempler på at jura ikke er kedelig. Den amerikanske dommer Michael Sauer er blevet noget af en folkehelt. Hvorfor? Fordi han har dømt Paris Hilton til 45 dage i fængsel uden mulighed for løsladelse eller for at forvandle dommen til samfundstjeneste. Opinionsmålinger afslører, at der er bred opbakning bag dommen. Der kan selvfølgelig være en hel del skadefryd bag: det er altid godt at se de rige og berømte blive sat på plads. Men det er nok også et udtryk for, at mange efterhånden er trætte af fænomenet Paris Hilton. I hvert fald går det skidt for en kampagne for at få hende benådet. I New York formåede en støttedemonstration kun at samle tre mennesker! Derimod bliver dommer Sauer mødt med stående bifald.

Det kan godt være, at Paris Hilton ikke kan slippe med samfundstjeneste. Men det ser ud som om, dommer Sauer har gjort samfundet en tjeneste.

Reklamer

Handlinger

Information

One response

18 05 2007
Erik Steinskog

Vel, det er visst forskjell på folk. Hiltons straff er etter sigende halvert pga “god oppførsel,” og det allerede før soning…. http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/6668323.stm
Jeg vet ikke helt hvordan man får slikt til. Trodde “god oppførsel” som fikk slike resultater handlet om oppførsel under soning, men man lærer visst stadig noe nytt…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: