Lynwood Prison Blues

8 06 2007

Først lød dommen på 45 dage i fængsel uden mulighed for prøveløsladelse eller forvandlingsstraf. Så blev straffen nedsat til 23 dage på grund af god opførsel – i Californien tæller det åbenbart også, hvordan man opfører sig, før man kommer i fængsel. Og nu er Paris Hilton så ude af fængslet efter kun tre dage. Hun er i stedet blevet forsynet med en fodlænke og skal “afsone” resten af dommen i sin 5000 kvadratmeter store luksusvilla. Årsagen er sygdom – angiveligt på grund af fængselsmaden.

Det er faldet en del for brystet, at Paris Hilton allerede er ude af fængslet igen. Det er blevet påpeget, at der sidder mange syge mennesker i amerikanske fængsler, som ikke kan forvente at blive løsladt bare fordi, de ikke kan lide maden. De er naturligvis heller ikke arvinger til en milliardformue og en verdensomspændene hotelkæde.

Nu forlyder det så, at Paris Hilton igen skal stilles for en dommer, der skal vurdere om hendes løsladelse er berettiget. Desværre for Hilton er det den samme dommer – Michael Sauer – som i sin tid dømte hende til 45 dage i fængsel uden mulighed for prøveløsladelse.

Har vi en ny genre her: soap justice?

UPDATE

Dommer Sauer sendte Paris Hilton tilbage til start, så hun nu skal afsone de 45 dage, straffen oprindelig lød på. Altså ikke noget med prøveløsladelse efter 23 dage og ikke noget med fodlænker.

Jura er underholdende!

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: