TV2s regering

15 08 2007

Mogens Lykketoft kalder i en kronik i Politiken statsministeren for en farlig mand. Venstres tamme zombie, Troels Lund Poulsen, er sendt i byen og kalder kronikken et “historisk perfidt angreb”. I den anledning blev Lykketoft her til morgen interviewet i TV2s nyhedsudsendelse. Her havde Lykketoft lejlighed til – kort – at forklare, hvorfor statsministeren er en farlig mand. Han kontrollerer medierne og bruger sin magt til at fordreje den politiske dagsorden, så der aldrig opstår debat om ubehagelige emner som den danske deltagelse i Irak-krigen. Studieværten rundede så indslaget af med at sige: “Tak til Mogens Lykketoft. Nu fik du i hvert fald masser af taletid i medierne”.

Ta’ den, Mogens! Når nu Mogens Lykketoft “får” taletid i TV2, så kan det da ikke passe, at statsministeren kontrollerer medierne. I stedet for en debat om statsministerens ledelsesstil, mediernes rolle og fraværet af en kritisk diskussion af den danske fiasko i Irak, så får TV2 reduceret Lykketofts kronik til en hysterisk overreaktion. Se selv, du må gerne komme til orde og fremsætte dine absurde påstande, lille Mogens.

Det var det, Herbert Marcuse kaldte repressiv tolerance.

UPDATE: Pia Kjærsgaard mener, at Lykketofts sprogbrug er forkert og at han kunne have sagt det samme med andre ord. Med andre ord (!) – ordvalget, men ikke substansen i Lykketofts kronik var forkert. Pia Kjærsgaard er med andre ord (!) enig med Mogens Lykketoft i kritikken af statsministeren. Se det var en nyhed: Pia Kjærsgaard mener også, statsministeren er en farlig mand – selvom hun ville udtrykke det med andre ord (!).


Handlinger

Information

2 responses

15 08 2007
Bjarne Balle

My head is spinning…

17 08 2007
harning

😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: