Hvad sker der med os mænd? IV

10 09 2007

Lidt meta: En af de søgninger, der kan føre til denne blog er: “Mænd er idioter”. Nærmere bestemt den lille serie, der går under overskriften: Hvad sker der med os mænd? Den oprindelige anledning var Carlsbergs seneste reklameføljeton og den forrige landskamp mod Sverige. Der viste sig at være stof til mere – og nu er der så nok engang blevet anledning til at følge op.

Der findes en række unge mænd, der nok kan gøre sig fortjent til betegnelsen “idioter”. De ynder at gøre vejene mere end almindeligt usikre ved at køre med høj fart og aldeles uden omtanke. Ikke nok med det. Nu er det tilmed kommet på mode at filme sine trafikforseelser. En ung mand skruede rattet af sin bil, mens han kørte med høj hastighed på motorvejen. En anden kørte med 140 km/t gennem en by. Begge episoder blev filmet og derpå lagt på nettet. Ikke alene er disse idioter totalt ansvarsløse og helt uden respekt for andres liv og helbred. De er åbenbart tilmed så stolte af deres idioti, at de synes det bør offentliggøres.

Det er i sig selv slemt nok – og gør måske betegnelsen idiot utilstrækkelig. Men det er slet ikke nok. Disse unge mænd nøjes ikke med offentligt at prale med deres forseelser. De vedlægger billeder af sig selv og deres bil med tydelig nummerplade. Om det er i anerkendelse af, at politiet er arbejdsmæssigt hårdt belastet, skal være usagt. I hvert fald behøver politiet ikke gøre andet end at køre ud til delinkventen. Beviserne har idioten jo allerede sørget for.

Her gik man og troede, at det bare var en talemåde. Men der er faktisk nogen, der er dummere end politiet tillader.

Reklamer

Handlinger

Information

One response

11 09 2007
Bjarne

Jeg gætter på at de var i 18-24 års intervallet ?

Det er mig bekendt der mænd er mest farlige for sig selv og andre. Alt bliver prøvet af til det ekstreme. Og statistikkerne fortæller at overlever en mand den alder, så kan han godt gå hen og blive gammel, men dødeligheden er høj i den alder.

Men det er kun en periode for de fleste – de fleste vokser fra det…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: