Venner og fjender

17 09 2007

Dansk Folkeparti har holdt landsmøde og trods utallige udrensninger, så kan det stadig ikke undgås at “landsbytosserne” går på talerstolen og lufter svinehunden. I år var det fx Merethe Egeberg Holm (der på Den Danske Forenings hjemmeside har skrevet, at hun hader og foragter muslimer), der krævede alle muslimer ud af Europa. I Information bliver hun spurgt, om hun ikke er bange for, at ledelsen vil mene hun er gået over grænsen. Merethe Egeberg Holm svarer:

“Næ, jeg er mere bange for, at en eller anden muslim kommer og skærer halsen over på mig. Det er jo det, de gør, når der er noget, der ikke passer dem. Nej, jeg er ikke bange her. Så ville de smide mig ud, og det har jeg aldrig hørt om, at de ville.”

Merethe Egeberg Holm skulle nok overveje endnu engang, hvem det er, hun skal være bange for. I dag meddeles det, at hun er blevet bedt om at forlade Dansk Folkeparti. Går hun ikke frivilligt, bliver hun smidt ud.

Hun når ellers at komme med en interessant historisk oplysning. Ifølge Merethe Egeberg Holm, så opstod staten Israel fordi jøderne i 1948 fik landet af Aksemagterne. Måske skal hun bruge den tid, hun nu ikke længere bruger i Dansk Folkeparti, på at læse historie. Aksemagterne var som bekendt Tyskland, Japan og Italien.

Reklamer

Handlinger

Information

4 responses

17 09 2007
Lotte

Ja. Igen er det kategoriseringen, den er gal med. MuslimER.
Det ville klæde debatdeltagerne at tale generaliserende i stedet, hvis de absolut skal.

17 09 2007
sangild

Det svarer til at sige at dem der går til fodboldkamp er voldsforbrydere, og at fodbold er en voldsforherligende sport. (På grund af hooligans).

17 09 2007
Claus Krogholm

http://www.dansk-politik.dk har man denne tankevækkende kommentar:

“I øvrigt lidt mærkeligt, at Mogens Camre i samme weekend kan sige, at han ønskede 1000-2000 muslimer smidt ud af Danmark og han er stadig medlem af partiet, enten er der forskel på folk eller også må det være ønsket om at få jøderne til Europa der har kostet Merethe Egebjerg Holm hendes medlemskab?”

17 09 2007
sangild

Nu er der jo teknisk set forskel på at ville smide 1000-2000 muslimer og alle muslimer ud – måske er det dér grænsen går.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: