Fire Walk with Me

12 12 2007

Twin Peaks kan man ikke få for meget af – jeg kan i hvert fald ikke. Nu kan man også komme bag tv-skærmen. Richard Beymer – der spillede Benjamin Horne i Twin Peaks – har oprettet et online galleri med de billeder, han tog under indspilningen. De kan ses her.

BOB

Reklamer

Handlinger

Information

8 responses

12 12 2007
Erik Steinskog

En del av bildene er da også riktig gode. En laang slideshow-versjon anbefales. Og takk for linken.

13 12 2007
Tina Thomsen

Ja, det var tider da Twin Peaks rullede over skærmen for første gang. Navnet Laura Parker glemmer man sent. Tak for linket.

http://www.tinathomsen.wordpress.com

13 12 2007
Lotte

CLAUUUUS FOR f…………..

Selve ÅRSAGEN til at jeg ikke turde se den serie uden en pude for øjnene dengang var ham der KILLERBOB…..og nu surfer jeg ind på din side og får ham LIGE i fjæset…(har ikke set ham siden dengang)

HELT ÆRLIG !!!

*G*

Suk…

Boksen med alle afsnit er kommet. Den koster 400 kr….

GYS han er uhyggelig, og jeg må konstatere, at jeg stadig har et STORT problem med at se det ansigt…

13 12 2007
TAK FOR KAFFE ! « Eksistens

[…] Helt sagesløs surfede jeg forbi Claus Krogholm. Helt og aldeles sagesløs med en kop kaffe i hånden, let lænet frem mod skærmen, nysgerrig OG tillidsfuld…..ren vane, har Krogholm mon skrevet noget spændende? […]

13 12 2007
Claus Krogholm

En kuriøs detalje. Frank Silva, der spillede Killer Bob, var egentlig ikke skuespiller, men byggede kulisser og andet, bl.a. til Lynch’s film Blue Velvet og Wild at Heart. Det gjorde han også til Twin Peaks, da han ved et uheld blev filmet under indspilningen. Et forkert anbragt spejl gengav ham i en scene og gav Lynch et chok, da han gennemså dagens optagelser. Derpå besluttede Lynch så, han skulle være med i Twin Peaks.
Det samme gælder i øvrigt for Eric DaRe, der spillede Leo Johnson. Han er søn af Lynch’s faste casting director Johanna Ray, og havde fået et job som medhjælper på Twin Peaks, men da Lynch så ham og besluttede sig for at give ham en rolle i serien.

13 12 2007
Lotte

Altså, der er rigtig gode grunde til, at jeg vil investere i den boks. Serien var fantastisk. Men det undrer mig faktisk, at jeg fandt den SÅ skræmmende. Ved nærmere eftertanke KAN det jo godt være fordi, man lige havde fået et barn. Hormoner og sådan. Men det undrer mig også, at jeg blev SÅ forskrækket over dit billede. For lige at være seriøs to sek. Jeg har da aldrig oplevet før, at kroppen genoplever et GAMMELT chok. Besynderligt….

Leos kørestol var overkommelig, det var kameravinklen til gengæld ikke, og af en eller anden grund husker jeg bitte små detaljer fra serien f.eks. Leos sko (New shoes….og så spyttede han) . Og så var det da helt bizart, at de havde ham boende…hvad hed hans kone og hendes elsker? mens han var en grøntsag.

13 12 2007
Claus Krogholm

Kroppen erindrer, men det siger vel noget om Lynch’s format, at han formår at lagre chok i kroppen. Jeg har det på samme måde med et bestemt billede i INLAND EMPIRE. Nu har jeg set filmen fire gange og jeg ved det kommer. Det bliver nærmest til en form for præ-chok, hvor jeg flere minutter i forvejen mærker adrenalinen pumpe ud i kroppen for at være forberedt på det, der kommer – og så freaker det mig alligevel fuldstændig ud, når det kommer.
Twin Peaks er absolut et gensyn værd. Ikke mindst fordi manopdager, at man husker mange besynderlige og bizarre detaljer – og opdager et væld af nye. Der blev virkelig flyttet grænser for tv.

20 12 2007
Torben Sangild

Navnet Laura Parker glemmer man sent.

Jo, det gør man åbenbart. Hun hedder jo Laura Palmer…;-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: