Ansigter

24 04 2008

Ansigter er fascinerende. Der er de smukke, de kloge, de stålsatte. Og så er der de ansigter, man kan fortabe og fordybe sig i. Ansigter der er som landskaber, man kan gå på endeløse vandringer i. Ansigter der fortæller historier.

Keith Richards

Men mere end noget andet er jeg dybt fascineret af Samuel Becketts ansigt. Hele hans litteratur er at læse i det ansigt.

Samuel Beckett

Reklamer

Handlinger

Information

3 responses

25 04 2008
Erik Steinskog

Disse ansikter, og den prosess av fordyping og fortolkning du beskriver, minner meg om hvor paradoksalt det engelske ‘face value’ egentlig er.

29 04 2008
Torben Sangild

Jeg er også fascineret af disse to ansigter, men jeg er ikke sikker på at der er en analogi mellem Becketts ansigt og hans litteratur. Becketts personer er snarere absurde marionetter end furede, livserfarne mænd. De er nærmest ikke i stand til overhovedet at erfare.

22 08 2008
Det popæstetiske episteme « Stokbros blog

[…] mig til at studse i dag, var dette reklamefoto fra Profil Optik. Hele karakteren er skrællet af, det specifikt menneskelige i den særskilte historie er væk og dette almene sælges med det til Zeitgeist udvandede bonmot: “Mange kan tilbyde […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: