Jura ER underholdende

25 07 2008

Det er en gammel rubrik på denne blog, der har været lidt forsømt på det seneste. Men nu er der igen et godt eksempel på, at jura er langt mere underholdende, end man normalt går og tror.

De fleste husker Superbowl 2004. Husker måske ikke, hvem der mødtes i finalen, eller hvem der vandt. Men husker, at Justin Timberlake – ved et hændeligt uheld – forgreb sig så meget på Janet Jackson, at hendes ene bryst blev blottet. Og det i en direkte tv-transmission i bedste sendetid til den største begivenhed i amerikansk sport.

Efterfølgende blev tv-selskabet CBS, der stod bag transmissionen, idømt en bøde på 550.000 dollars. Begrundelsen var, at synet af et blottet bryst på tv kunne være potentielt traumatiserende for de tv-seere, der ganske uforvarende blev vidner til hændelsen.

Nu har en appeldomstol så omstødt kendelsen. CBS slipper for bøden, da appeldomstolen nu vurderer, at det chok synet af et blottet bryst har udløst hos følsomme seere, alligevel ikke har været så stort, at det har givet anledning til varige mén.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: