“I’m like totally ready to lead”

7 08 2008

Det er blevet svært at opretholde billedet af Paris Hilton som en ubegavet blondine, der fuldstændig mangler forståelse for, hvad der foregår omkring hende.

Baggrund: John McCain – eller hans kampagnestab – har brugt Paris Hilton i en annonce, hvor Barack Obama sammenlignes med bl.a.  Paris Hilton og Britney Spears. Underteksten er naturligvis, at Obama nok har stjernestatus, men som Hilton og Spears er han en celebrity uden indhold eller format. Familien Hilton – der har støttet McCain – har reageret ved at blive fornærmede og vrede. Bortset fra Paris Hilton selv, der nu har svaret ved at uploade en video på den satiriske hjemmeside Funny or Die. Og det var nok ikke det, McCain – eller hans kampagnestab – havde forventet.

Videoen demonstrerer, at Paris Hilton besidder en god portion selvironi. I stedet for at blive fornærmet spiller hun på billedet at sig selv som dum blondine. Hun tager McCains annonce som en opfordring til hende om stille op som kandidat til præsidentvalget; og – som hun forsikrer vælgerne – “I’m like totally ready to lead”. Hun fortæller om sin energipolitik, sine planer om at gøre Rihanna til vicepræsident og male Det Hvide Hus pink. Det hele er gjort tongue-in-cheek, så der næppe længere kan herske tvivl om, at den dumme blondine hele tiden har været en rolle, Paris Hilton har spillet.

Det er et begavet svar til McCain, og det er ret morsomt. Paris Hilton er ikke så overfladisk endda.

Vodpod videos no longer available.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: