Hitler tvangsfjernet

14 01 2009

Politiet i New Jersey har tvangsfjernet en tre-årig dreng og hans to søstre. Tvangsfjernelse af børn er en aktuel sag herhjemme, så hvorfor interessere sig for, hvad der sker i New Jersey? Ja, sagen havde næppe vakt opmærksomhed uden for lokalsamfundet, hvis ikke det var fordi, den tre-årige dreng bærer navnet Adolf Hitler Campell.

Han blev allerede kendt for et par uger siden, da en bager nægtede at sætte drengens navn på en fødselsdagskage. Ved den lejlighed kom det også frem, at lille Adolf har en søster med det poetiske navn JoyceLinn Aryan Nation Campell. Den sidste søster hedder Honzlynn Hinler Jennie Campell. Det usædvanlige navn – Honzlynn Hinler – er en omskrivning af Heinrich Himmler. Man aner nok, i hvilken retning forældrenes politiske sympatier går.

Nu er de tre børn så blevet tvangsfjernet. Politiet vil ikke komme ind på, hvad der er grunden til tvangsfjernelsen. Herhjemme diskuteres emnet i anledning af en sag, hvor et forældrepar er blevet dømt for grov fysisk mishandling af deres datter. Der findes andre former for mishandling – herunder også at lade et barn vokse op med navnet Adolf Hitler.

Og helt uden sammenhæng: her er Johnny Cash med Shel Silversteins “A Boy Named Sue”

Reklamer

Handlinger

Information

One response

15 01 2009
Erik Steinskog

Det er altså litt absurd og til stadighet se avisene skriver “Adolf Hitler (3).” Og ved forrige anledning, altså den etter hvert beryktede fødselsdagskagen, var det som om lille Adolfs far slett ikke kunne forstå hvorfor man reagerte. Muligens det er grunnen for at man nå har reagert?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: