Historien om et bebudet nedbrud

5 03 2010

Det er fredag den 5. marts og dermed er dagen oprunden, hvor vi alle kan gå ind i vores skattemappe og se, om vi skal have penge tilbage i skat eller tværtimod er statskassen penge skyldig. Det er der selvfølgelig mange, der gerne vil vide, og kilden til information er Skats hjemmeside. Og som forventet, så er belastningen blevet for stor, og Skats hjemmeside er gået ned.

Det er ikke godt. Politikere er hurtigt ude og kræver handling af skatteministeren. Således skatteordfører Mikkel Dencker, Dansk Folkeparti: “I dag er store årsopgørelsesdag for 2009 og det dur derfor ikke, at Skats hjemmeside allerede fra morgenstunden er brudt helt ned, så man ikke engang kan komme ind på den og få oplyst, om man er i plus eller minus for 2009”. Derfor kræver Mikkel Dencker, at skatteminister Troels Lund Poulsen får det som en bunden opgave at få styr på Skats hjemmeside, så vi i fremtiden kan blive forskånet for at få Store Årsopgørelsesdag spoleret af utilstrækkelig teknologi.

Således er det åbenbart blevet endnu en rettighed, vi har krav på at få indfriet, at der skal være øjeblikkelig adgang til årsopgørelsen i samme sekund, den er frigivet. Hvorfor det er så vigtigt står hen i det uvisse. Men nu er Store Årsopgørelsesdag blevet en festdag på linje med så mange andre, og dermed er det også blevet et politisk højt prioriteret anliggende, at festlighederne ikke må forstyrres af nedbrud hos Skat. Vi har krav på at vide, om vi har til gode eller om vi skylder. Og det skal være nu.

Reklamer

Handlinger

Information

One response

6 03 2010
vhs

Hvis der er noget jeg potentielt ka’ ha’, så har jeg ret til at ha’ det. Og hvis jeg har ret til at ha’ det, så har andre pligt til at sørge for at jeg ka’ få det, ellers bliver denne rettighed jo krænket. Sådan er det da…. ik?

(Nu bliver jeg lige i tvivl – jeg håber det fremgår at denne kommentar var sådan lidt kulturkritisk ment, ikke bogstaveligt)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: